Prabangus Kampas Padas Minkštas Silikoninis Krašto Apsaugos Atveju "iPhone" X 14 ir 13 12 11 Pro Max Su Lęšio Apsauga, atsparus smūgiams Dangtis

1 Reitingai
€2.71 €5.76

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Prabangus Objektyvas Su Raštas Kampo Padas Minkštos Silikono Atveju iPhone, 14 Pro Max atsparus smūgiams Telefono Dangtelį iPhone 12 13 14

Apie šią prekę

【Slim & Minimalistinio Dizaino】Tik dangtelį viršuje, apačioje ir kampai, paliekant nugaros ir šonų susidurti, kad jūsų pirštai gali pajusti tikrąjį mygtukai ir nerūdijančio plieno buferis ir stiklas atgal.

【Fotoaparato Objektyvas Gynėjas】įmontuota aukštos aišku, grūdinto stiklo objektyvas apima apsaugoti objektyvą nuo purvo, dulkių ir įbrėžimų.

【Ekraną & vaizdo Kameros Apsaugos】Iškėlė lūpų aplink ekraną ir galinio vaizdo kamera, apsaugoti telefoną nuo įbrėžimų, kai jūs padėkite telefoną ant plokščio paviršiaus.

【Lašas Apsaugos】Nors šiuo atveju apima tik nedidelę dalį telefonas, minkštos TPU kūnas yra pakankamai tvirti, kad atlaikytų dauguma kasdien lašai ir apsaugo svarbiausių ir pažeidžiamų telefono dalis.Be to, TPU bezel priduria, trinties, kad telefonas nebus lengvai nuslysti, palyginti su pliko "iPhone".

【Puikiai Tinka】Dėka šios kūrybinės dizaino, jūs galite mėgautis plika iPhone 14 Pro Max, o gauti būtiną apsaugą.Suderinama su MagSafe priedai ir nedarant įtakos įkrovimo greitis arba magnetinių jėgų ne visi.

sku: b107884

Žymos: kampo padas

Suderinama Modelis 9 IPhone 12 Pro Atveju Cove
Suderinama Modeliu 8 IPhone 12 Padengti
suderinama modelis 4 IPhone 14 Pro Max Padengti
Suderinama Modelis 2 IPhone 14 Pro Padengti
Savybės Galima skalbti, Anti-Pirštų Atspaudų, Anti-Scratch, lengvas
Prekės Pavadinimas JIMARTI
Suderinama Modelis 7 "IPhone" 13 Pro Max Padengti
suderinama modelis 6 "IPhone" 13 Pro Padengti
Medžiaga Aukštos Kokybės Minkšto Silikono
Suderinama Modelis 10 IPhone 12 Pro Max Padengti
suderinama modelis 5 "IPhone" 13 Padengti
Suderinamos Prekės "iPhone"
Dizainas Paprastas, Kampo Padas Minkštos Silikono Atveju
Suderinama Modelis 1 IPhone 14 Padengti
Tipas Bamperis
Kilmės Žemyninė Kinija
Suderinama Modelis 3 IPhone 14 Plius Padengti

Klientų Q & A

avatar

Tai buvo labiausiai tinka svetainėje, komentarai buvo nedaug, buvau neryžtingas, ne pirmas, bet aš užsisakiau tai ir jūs galite jį užsisakyti ramybę.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…