Bifold Durys Aparatūros Remonto 18 Pak Sulenkimas Aparatūros Komplektas Bifold Durys Kelio Įrankius, Spintos Stumdomos Durys, Durų Spynos Atidarymo Įrankis

0 Reitingai
€9.61 €19.22

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Nustatyti savo saugojimo kambario durys su šiuo stumdomosios durys kelio remonto komplektas.Jis yra pagamintas iš patvarios nerūdijančio plieno ir PP medžiaga su bauda meistriškumo.Į komplektą įeina 2 skėtis varžtai lengvas montavimas.Ne, reikia pakeisti visą takelį, tik snap tai ir skaidrių sklandžiai vėl.

Savybės:

Medžiaga: nerūdijantis plienas, PP

Produktų Sąrašą

18pcs * Bifold Durys Įrankis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ilgalaikės Medžiagos: Tai bi-kartus durys aparatūros remonto rinkinys yra viskas, ko jums reikia išspręsti jūsų duris per kelias minutes.Stiprus nerūdijančio plieno ir PP dalys yra tvirtas ir atsparus vandeniui, užtikrinti sklandų ir ilgalaikį našumą.

2.Subtilus Meistriškumo: Lankstymo Durų Remonto Rinkinio versija yra apsvaiginimo, su bauda meistriškumo ir ne krekingo.Jums bus dievina puikus meistriškumo.

3.Platus Panaudojimas: Šis aparatūros remonto rinkinys yra viskas, ko jums reikia išspręsti įvairias bi-kartus durys, pvz., laikymo kambario durys, stumdomosios durys, spintos durų, garažo durų, skalbimo kambario durys ir daugiau.

4.Visiškai Aparatūros Rinkinys: Tai bi-kartus durys priežiūros rinkinys suteikia jums viską, ką jums reikia pataisyti arba įdiegti savo bi-kartus durys.Ji yra 18 aparatūros, pvz., 2 lankstūs velenai, a ir b, 2 persirengimo mazgai, 2 pavasario įrašus, 2 l-plokštės, 2 skėtis varžtus, ir 6, montavimas tvirtinimo detalės.

5.Lengva Įdiegti: Tai bi-kartus durys aparatūros remonto komplektas įeina visos reikiamos aparatūros, kad įdiegti ir pakeisti sugadintas dalis, be jokio vargo, atkurti spintos durų, greitai ir remontas senas duris į savo buvusios šlovės.

sku: b10407

Modelio Numeris Bifold Durys Aparatūros Remontas
Tipas Durų Fiksatoriai & Durų Arčiau
Kilmės Žemyninė Kinija
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…