Vyrai Barzda Teptuku Nešiojamų Barzda Valymo Priemonė Švelni Barzda Valymo Šepetys Home Viešbučio Verslo Kelionę Vonios Kambarys Barzda Priedai

0 Reitingai
€41.33 €82.65

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Jei jūs turite barzda, jūs žinote, kaip svarbu jį išlaikyti, išpuoselėtos ir sveikos.Štai kodėl jums reikia Barzda Teptuku, kad gali dirbti su bet kokio tipo barzda, iš trumpų į ilgas, garbanotas, kad tiesiai.Šis Medinis Barzda Šepetys yra pagamintas iš natūralių šerno šerių.Medinė rankena patogu laikyti ir pakankamai tvirtos, kad paskutinis metų.

Savybės:

Produkto pavadinimas: Barzda Šepetys

Produkto svoris: apie 57g

Gaminio dydis: (vidut.)17*4.3*6.5 cm/6.69*1.69*2.56 cm

Produkto plaukų ilgis: (vidut.)5cm/1.97 cm

Gaminio medžiaga: bristle/bukas

Pakavimo sąrašas:

1*Mediniai Barzda Šepetys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Barzda Valymas: Tai barzdos šerių šepetys padeda valyti savo veido skaldytų plaukus ir nešvarumus.Jūs galite jaustis pailsėję ir įtampa su kiekviena teptuku.

2.Patvarus Barzda Šepetys: Mėgaukitės ilgalaikį barzda šepetys, pagamintas iš šerių ir buko medienos.Tai masažai jūsų barzda ir odą švelniai ir tyliai.Ji yra maža ir patogu, todėl jūs galite išlaikyti savo barzda, bet kurioje situacijoje.

3.Neslidžios ir Ergonomiškos Rankenos: Mėgautis patogiai ir saugiai valyti patirties su šia barzdos šerių šepečiu.Rankenos yra skirtos, kad tilptų jūsų delne ir leidžia reguliuoti slėgį ir kryptį, teptuku pagal savo skonį.

4.Nešiojamų ir Lengvas: Tai barzda teptuku vyrams yra mažas ir lengvas nešioti, kai keliauja, todėl jūs galite jaunikis savo barzda, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.Jis telpa kišenėje ar rankinėje, be užima daug vietos.

5.Universalus Dizainas: Mediniai Barzda Teptuku gali ne tik švarus, jūsų barzda, bet taip pat ir valyti savo automobilį, ekologiškos ir ilgaamžės, ir universalus įrankis, skirtas šukuosenos ir viliojimas.

sku: b103144

Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Medžiaga šerių/bukas
Modelio Numeris Barzda Šepetys
Elemento Tipas Skutimosi Šepetėlis
Dydis 17x6.5x4.3cm
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…