Sukiojamomis Telefono Laikiklis, Automobilio galinio vaizdo Veidrodėlio tvirtinimo Laikiklio Stovas Stovo Laikiklį už Mobilųjį Telefoną, GPS Visi Mobiliojo ryšio Telefono, Automobilio Laikiklis

0 Reitingai
€12.85 €30.58

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Sukiojamomis Telefono Laikiklis, Automobilio galinio vaizdo Veidrodėlio tvirtinimo Laikiklio Stovas Stovo Laikiklį už Mobilųjį Telefoną, GPS Visi Mobiliojo ryšio Telefono, Automobilio Laikiklis

Savybės:

1. Stop žiūri ne navigacijos telefono laikiklį, montuojama ant automobilio galinio vaizdo veidrodis ir gali būti koreguojama, siekiant išlaikyti savo akis kelyje.Nereikia nuvertinti navigacijos, gauti daugiau patogiai ir saugiai vartotojo patirtį.

2. Viena ranka operacijos, galite įdėti ar pasiimti telefoną su viena ranka vairuojant.Keturių letena dizainas telefono turėtojas išlaiko telefono tvirtai vietoje, nesvarbu kiek nelygus kelias.Veikia su visais telefonais ir visų automobilių modelių.

3.360 laipsnių sukimosi reguliavimas rankos ilgis gali būti įtraukta 0-5cm, kampas gali būti pasukti 360 laipsnių, ir leidžia jums gauti geriausią žiūrėjimo kampą.Bus ne blokuoti savo nuomonę.Be to, co-pilotas taip pat galite žiūrėti vaizdo įrašus, tiesiogines transliacijas, vaizdo skambučius ir pan.

4. Lengva sudėti ir laikyti pasukama dizainas leidžia lengvai sulankstoma be pradėjimo vietos. 360 laipsnių besisukantis dizainas, jums gali reguliuoti kampas ne bus.

5. Aukštos kokybės Atrinkti aukštos kokybės ABS medžiagos, sklandžiai dizaino, tvirtos ir nėra deformuotas.Ji yra lengva įdiegti ir išardyti, ir nepaliks jokių pėdsakų po išardymo.Skirtingai nuo siurbimo taurėmis arba lipnus telefono laikiklis, lengva pažeisti prietaisų skydelio ar palikti negražus klijų ženklų.

6. Universalus galite naršyti, žiūrėti vaizdo įrašus, atlikti vaizdo skambučius, live stream, filmuoti, įrašyti vairavimo rąstų, ir daugiau.

Medžiaga: ABS + Nano PU klijai

Spalva: Juoda Gaminio svoris: 225g

Pakuotės dydis: 145x95x85mm

Teleskopinis ilgis: 25-30cm

Montavimo vieta: automobilio galinio vaizdo veidrodis Taikomos: 3-6cm storio galinio vaizdo veidrodėlis

Į paketą įeina: 1PC*Mobiliojo telefono laikiklis

Pranešimas: Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

sku: b102653

Kilmės Žemyninė Kinija
Įkroviklis No
Prekės Pavadinimas HMTX
Suderinamos Prekės Universalus
Savybės Magnetinis, Jokios Funkcijos

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…