Moterų Sexy kalnų krištolas žvejybos tinklas naktinis klubas 2 Gabalas Rinkinių, Moteriški Drabužiai Matyti Per Bodysuit Egzotinių Komplektus Šalis Mini Sijonas Rinkinys

0 Reitingai
€22.78 €32.55

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1. Gaminio Medžiaga: medžiaga, produktas yra stiklo ir metalo gręžimo, kuri skiriasi nuo įprastų drabužių.Tikiuosi, kad jums bus būti labiau atsargūs ir mylintis procesą, naudojant jį.

2. Ypatingas dėmesys: produktas neturi būti veikiami vandens, metalo rūdžių, kai jis yra veikiamas vandens ilgą laiką, ir produktas turi būti pateiktas sausoje ir vėdinamoje vietoje.

3. Pasirengę į laivą laikas: Mes paprastai laivas savo paketą per 3-5 darbo dienas.

4. Mes paramos lašas laivybos, mes ne pateikti bet kokį pranešimą apie mums savo paketą.

5. Express pristatymas: dauguma šalių, tokių kaip Jungtinės valstijos ir Kanada, kaip ilgai, kaip visos kainos jūsų užsakymas viršija $180, mes naudosime "FedEx" laivą " paketą, o pirkėjas paprastai gauti paketą, per 5-10 darbo dienų po to, kai mes laivas Produktus.

6.PVM kodas: Jeigu esate klientas iš Europos ir thesingle ordertotal kaina viršija 150 eurų, nurodykite PVM mokėtojo po apmokėjimo, kitaip mes neturime institucija laivo paketas jums.Pasak platformos taisykles, jeigu bendra užsakymo kaina viršija 150 eurų, mūsų Biodrogamd.lt platforma nebegalės padėti savo šalies surinkti PVM, tada PVM sumokėti į jūsų šalį.Todėl klientai turi mokėti PVM save.

Jei neturi PVM mokėtojo kodo, galite mus informuoti, kad jūs sutinkate mokėti PVM atvykus paketo muitinėje, ir mes galime taip pat laivo paketas jums.

Dėkoju už bendradarbiavimą ir linkiu laimingas pirkinių!Tikimės, kad pirmasis draugiškas bendradarbiavimas su jumis!Drabužių ilgis 14.2 cm ziajać ilgis 30 cm, krūtinės apimtis 72-96 klubų apimtis 74-98

sku: b102108

Sezonas Pavasaris/Vasara
Audinio Tipas Dirbtinio pluošto
Lytis MOTERIS
Modelio Tipas Geometrinio
Elastingumas Šiek Tiek Strech
Stilius Sexy & Klubas
Tinka Tipas Reguliariai
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Poliesteris
Apdaila Appliques
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
CN Zhejiang
Amžius VIDUTINIO AMŽIAUS ŽMONĖS
Prekės Pavadinimas AKYZO

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…